Shopping Cart

Termeni și condiții

Bine ai venit pe fotoceramicagalati.ro

Utilizând acest site, implică acordul Dvs. cu privire la prezenții termeni și condiții. Vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor informațiilor oferite în paginile noastre.

Condiții Generale

Deși suntem consecvenți în ceea ce facem și ne străduim să comunicăm cu Dvs. prin canale multiple (site web, email, telefon) sunteți de acord și acceptați că și fără o notificare prealabilă, să putem altera, șterge sau adaugă orice informație pe site sau să întrerupem/discontinuiza orice activitate/produs.

În calitate de participant la o tranzacție online, aveți obligația să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre Dvs. în momentul comenzii. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără o notificare prealabilă.

Site-ul fotoceramicagalati.ro este proprietatea Ceramic Printing Center SRL (CIF 42980775 – J17/1001/2020 – Str. Energiei 18 Galați). Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid în aproximativ 3-5 zile lucrătoare, pentru produsele aflate în comandă. Toate produsele sunt fabricate în urmă comenzii primite și arse la cuptor pentru a capătă rezistență în timp. În cazul în care unul sau mai multe din produsele comandate nu este pe stoc, veți fi anunțat în cel mai scurt timp telefonic sau email care este cel mai rapid termen de livrare. Ceramic Printing Center SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru prelungirea duratei de livrare din motive care nu țîn de activitatea ei, că de exemplu și fără a ne limita la: completare greșită a datelor de livrare, probleme ce țîn de activitatea curierului, programul sărbători, urgențe sau situații medicale, etc.

În caz de cerere excepțională nu garantăm disponibilitatea pe stoc a nici unui produs existent în site (ex: perioada sărbătorilor, ofertele speciale, promovare în internet) dar veți fi înștiințați de termenul maxim de livrare care nu va depăși în niciun caz 30 de zile de la dată unei comenzi plătite în avans.

Produsele comercializate de către noi sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Toate produsele sunt noi, realizate la comanda dvs.

Taxa de livrare pentru comenzi este de 25 lei prin curier sau de 14 lei prin poștă română iar valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.

Politica de rambursare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanță Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 30 de la dată la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

În situația în care vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, excluzând costurile livrării și cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediati produsele sau înmânați-le direct nouă la adresă. Expediati produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa Str. Nae Leonard nr 3 bl C3A, Galați fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la dată la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la dată la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.
Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Ceramic Printing Center ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 375 825.

Operatorii noștri va vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 
Livrare în toată țara

FAN Courier / Poșta Română

Drept la retur în 14 zile

Numai în anumite situații

Garanție de 15 ani

Oferită pentru produsele noastre

Plată online securizată

Visa / Mastercard